[ bubuvill ]
Minden ami az autóban elektromos !
  2024.03.19 06:03

Föoldal
Kapcsolat - nyitvatartás
Partnereink, hasznos linkek
Térkép / Map
Képek
Contact - working hours
Referenciák
Érdekességek
ÁRAMKÖR SZAKMAI EGYESÜLET
Szolgáltatások
Munkatársaink


Események...

  • MUNKATÁRSAT KERESÜNK
  • Ózonnal a koronavírus ellen

  • KLÍMA SZAGTALANÍTÁS

  • Világításteszt akció!

  • KLÍMA ELLENŐRZÉS DÍJMENTESEN


    > Föoldal > KLÍMA SZAGTALANÍTÁS

    KLÍMA SZAGTALANÍTÁS

     

    Tavasz közeledtével a legtöbb klímás autóban érzékelni lehet egyfajta jellegzetes dohos szagot, ami a szellőzőrácsokon keresztül áramlik az autó belsejébe. Ennek oka többek között egyfajta baktérium letelepedése lehet, ami előszeretettel fészkeli be magát ebbe a nyirkos közegbe. Az autóklíma berendezésének tisztítása, karbantartása nem csak az autó értékének megőrzése miatt fontos, hanem egészségünk megóvása érdekében is oda kell figyelnünk rá.

    Ezért ajánljuk kedves ügyfeleink figyelmébe a habos autóklíma tisztítást!

    Ez egy makacsabb szennyeződések eltávolítására alkalmas módszer, mely során egy aktív habot juttatunk az autóklíma járataiba amely eltávolítja a lerakódott szennyeződéseket, gombákat mikroorganizmusokat.

     

    Ózonnal történő fertőtlenítés:

     

    Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 25-30 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

     

     

    Ne feleltsék el ellenőriztetni pollenszűrőjük állapotát sem! Az eltömődött pollenszűrő nem csak a jármű komfortszintjét csökkenti, hanem komoly és költséges károkat is tud okozni az elektomos rendszerben. A beltéri szűrőt ezért évente ill. 15.000 km-ként cserélni javasolt.

    Az eltömődött pollenszűrő miatt tönkrement elektronikák:


     

    Copyright (c) 2005 internetsoft

    [ admin ]