[ bubuvill ]
Minden ami az autóban elektromos !
  2024.06.25 06:06

Föoldal
Kapcsolat - nyitvatartás
Partnereink, hasznos linkek
Térkép / Map
Képek
Contact - working hours
Referenciák
Érdekességek
ÁRAMKÖR SZAKMAI EGYESÜLET
Szolgáltatások
Munkatársaink


Események...

 • MUNKATÁRSAT KERESÜNK
 • Ózonnal a koronavírus ellen

 • KLÍMA SZAGTALANÍTÁS

 • Világításteszt akció!

 • KLÍMA ELLENŐRZÉS DÍJMENTESEN


  > Föoldal > KLÍMA SZAGTALANÍTÁS

  KLÍMA SZAGTALANÍTÁS

   

  Tavasz közeledtével a legtöbb klímás autóban érzékelni lehet egyfajta jellegzetes dohos szagot, ami a szellőzőrácsokon keresztül áramlik az autó belsejébe. Ennek oka többek között egyfajta baktérium letelepedése lehet, ami előszeretettel fészkeli be magát ebbe a nyirkos közegbe. Az autóklíma berendezésének tisztítása, karbantartása nem csak az autó értékének megőrzése miatt fontos, hanem egészségünk megóvása érdekében is oda kell figyelnünk rá.

  Ezért ajánljuk kedves ügyfeleink figyelmébe a habos autóklíma tisztítást!

  Ez egy makacsabb szennyeződések eltávolítására alkalmas módszer, mely során egy aktív habot juttatunk az autóklíma járataiba amely eltávolítja a lerakódott szennyeződéseket, gombákat mikroorganizmusokat.

   

  Ózonnal történő fertőtlenítés:

   

  Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 25-30 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

   

   

  Ne feleltsék el ellenőriztetni pollenszűrőjük állapotát sem! Az eltömődött pollenszűrő nem csak a jármű komfortszintjét csökkenti, hanem komoly és költséges károkat is tud okozni az elektomos rendszerben. A beltéri szűrőt ezért évente ill. 15.000 km-ként cserélni javasolt.

  Az eltömődött pollenszűrő miatt tönkrement elektronikák:


   

  Copyright (c) 2005 internetsoft

  [ admin ]